Låna Bovallstrands mest innehållsrika byggnad. Betala med att plantera några träd.

Studion ligger i Bovallstrand, ett av världens vackraste naturområde och bara ett stenkast från vår dörrfabrik. Och havet. Vi har byggt det i ett gammalt virkesmagasin i direkt anslutning till vårt showroom. Här är allt hållbart och genomtänkt – från val av träslag till design på golv, väggar och tak. Allt trämaterial kommer från vårt eget virkesförråd med enbart certifierat och miljömärkt trä. Är ni som oss? Brinner ni för hållbarhet, kvalitet och design; då är ni berättiga att låna vår studio för konferensen, idémötet eller varför inte bara för att inspireras av trä, hopp och kärlek.

Träffas i en miljö som inbjuder till lugn, utveckling och hållbara idéer.

Varför inte ta med ledningsgruppen, designavdelningen eller dina vänner och slå er ner i studion för att mötas i en hållbar och trädoftande miljö. Här finns all teknik, bekvämlighet och framförallt ett lugn. Det finns sittplatser för grupper upp till 30 personer, men allra bäst är det nog för 6-12 deltagare.

Laga mat tillsammans eller låt Ida servera er färsk fisk och skaldjur direkt från havet.

Laga mat medans ni möts eller jobbar. Vi hjälper er gärna med råvaror och recept. En av våra vänner på studion är Ida Östholm, tillika mästerkock. Hon kommer gärna och lagar med er eller bara hjälper till där det behövs.

Umgås på en av världens vackraste platser. Promenera, hoppa på klippor (eller i plurret) och upplev ljuset.

När ni ledsnat på att sitta ner finns det promenadstråk bland klippor och skär som enligt CNN är en världens finaste platser. Bada, jogga, vandra eller bara samla kraft av det speciella ljuset. Självklart guidar vi. Som födda och uppväxta kan vi alla hemliga oaser och gömda pärlor.

Ta en tur i Dörrbyggeriet. Här bygger vi massiva dörrar från grunden på traditionellt vis.

På Bovalls Dörrbyggeri har vi arbetat med trädörrar sedan 1940-talet. Vi arbetar utifrån samma principer som när vår farfar grundade snickeriet. Kvalitet, respekt för råvaran och hållbarhet. Vi guidar gärna från rå planka till färdigt dörrparti. Det är en underbar resa som får vem som helst att vilja göra sin egen dörr och vilja dofta på träslag.

Kontakta oss om ni vill låna studion mot att plantera träd.

Bovalls Dörrbyggeri AB. Telefon: +46 (0)523-517 00. Fabriksgatan 2, Bovallstrand / eller e-posta här