Vill du
vara med?

Vi vill göra Studio Bovallstrand till en samlingsplats för människor som är intresserade av kvalitet, hållbarhet, inredning och design. Vi bjuder dem för att forma Studio Bovallstrand. En plats vid havet som vi fyller med det bästa vi vet.

Att släppa in fler duktiga människor i projektet ger ett kul nätverk som kan tillföra kunskap, upplevelser, idéer och energi. Deltagarna får blogga om sitt engagemang, allt för att sprida kunskap!

Detta är helt och hållet ett projekt på ”kul-kontot” där det får lov att ta lite tid. Nätverket kommer att växa med andras tips och idéer. Att hyra studion och lyssna på föredrag bjuder vi på men vi kräver att deltagarna bidrar till att vända en av vår tids största utmaningar. Behålla och utveckla världens skogar. All form av hyra/entré går oavkortat till Vi-skogen som planterar träd i östra Afrika.

Varför gör vi detta?

Vi har arbetat med att bygga dörrar i hållbart avverkat trä under många år. Vi har under denna tid träffat kunniga människor som förklarat för oss hur avskogning och fattigdom det hänger ihop, vilka utmaningar vi har och vad vi kan göra åt det. Vi har också förstått att många i Skandinavien har glömt att vi själva hade dessa problem för några generationer sedan och att dessa problem ledde till svält och utvandring.

Vi har också under många år haft mycket bra och intressanta besök till vår utställning och vi har länge funderat på att göra det bättre för våra besökare och att kunna ta emot större sällskap. Många av de vi träffat har, trots att vi arbetar med helt olika saker, haft mycket gemensamt. Det har gett oss både bra idéer, kunskap och energi.

Dessa personer vill vi arbeta med och skapa en samlingsplats för hållbarhet, kvalitet och design, både fysiskt men också online.

Så här är det möjligt för företag och organisationer att hyra studion för möten eller event. Hyra eller entré går oavkortat till Vi-skogen.